CD – de eerste vijf jaar
CD – de eerste vijf jaar

Ter ere van ons 5-jarig bestaan heeft Kamerkoor JIP een dubbel album gemaakt van opnames van de concerten van de eerste vijf jaar! De eerste CD is samengesteld met opnames van bestaand werk. De tweede CD bestaat uit nieuwe composities die speciaal voor Kamerkoor JIP zijn geschreven. Alle opnames zijn van live concerten van JIP 1 tot en met JIP9.
 

15.00 In winkelmand
JIP11 – Dit denken aan u…
JIP11 – Dit denken aan u…

Kamerkoor JIP viert de liefde in eigen land! Na verschillende succesvolle projecten waarin we via volksmuziek uit onder andere Oost-Europa, het Midden-Oosten, Scandinavië en Latijns-Amerika ingang vonden tot andere culturen en daaraan verbonden thematiek, zet JIP deze keer een programma neer met muziek van eigen bodem rondom het thema liefde en verlangen.

Concerten

Vrijdag 16 november 2018

Oud Katholieke Parochie, Den Haag

Zaterdag 17 november 2018

Oosterkerk, Amsterdam

Zaterdag 24 november 2018

Janskerk, Utrecht

 
BESTEL KAARTEN

Verder lezen
Vriend
Vriend

Om de projecten van JIP ook financieel mogelijk te maken heeft JIP vrienden nodig die door dik en dun hun steentje bijdragen.
JIP heeft Dikke vrienden, Goede vrienden en Studievrienden. Al vanaf € 20,- per jaar kun je vriend van JIP worden. Voordelen voor elke vriend:

• Gratis jubileumcd van de eerste vijf jaar JIP (t.w.v. €15,00)
• gereserveerde plaatsen
• gratis programmaboekje
• toezending van nieuwsbrieven en andere informatie

Verder krijgen Dikke vrienden gratis toegang tot twee concerten per jaar en Goede vrienden en Studievrienden krijgen 50% korting op een kaartje voor twee concerten per jaar.

20.0070.00 Opties selecteren