Ben jij op zoek naar een koor met een hoog muzikaal niveau, veel aandacht voor de inhoud van de muziek én een fijne groep mensen? Kom meezingen!

Kamerkoor JIP zingt op basis van twee of drie projecten per jaar. In eerste instantie wordt het koor samengesteld uit zangers die het afgelopen project hebben meegedaan, maar daarnaast zijn er vaak vacatures voor nieuwe zangers. Voor de nieuwe zangers worden audities gehouden.

Wij repeteren op woensdagavond, van 19.00 – 22.00, in Utrecht. Tijdens het project hebben we ook een of twee repetitiedagen.

Om bij JIP te zingen moet je een kleine auditie doen. Hiervoor hoef je niks voor te bereiden. Onze dirigenten, Jonathan en Imre, nemen een korte stemtest af en luisteren naar hoe je zingt, wat voor ervaring je al hebt en hoe je de aanwijzingen oppakt. Meestal zijn er twee auditanten tegelijk aan de beurt en zing je samen meerstemmig een stuk van blad.

 

Komend project

“Ontdek de betoverende wereld van Oost-Europese melodieën met het programma gepresenteerd door Kamerkoor JIP. We nemen je mee op een reis door de rijke muzikale tradities van Oost-Europa, met een selectie van meesterwerken van prominente componisten zoals Mokranjac uit Servië, Leontovych uit Oekraïne en Tormis uit Estland. Deze visionaire componisten hebben op briljante wijze de authentieke volksmelodieën van hun regio’s omgezet in prachtige composities voor gemengde koren.”

Woensdag 20 maart begint ons nieuwe project. Hiervoor houden we op 6 maart audities. Wil je graag meezingen met Kamerkoor JIP? Meld je hier aan!

 


Wil je op de hoogte gehouden worden over al het nieuws van Kamerkoor JIP? Volg ons op Facebook, Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief!