Ben jij op zoek naar een koor met een hoog muzikaal niveau, veel aandacht voor de inhoud van de muziek én een fijne groep mensen? Kom meezingen!

Kamerkoor JIP zingt op basis van twee of drie projecten per jaar. In eerste instantie wordt het koor samengesteld uit zangers die het afgelopen project hebben meegedaan, maar daarnaast zijn er vaak vacatures voor nieuwe zangers. Voor de nieuwe zangers worden audities gehouden.

Wij repeteren op woensdagavond, van 19.00 – 22.00, in Utrecht. Tijdens het project hebben we ook een of twee repetitiedagen.

Voor de auditie hoef je niks voor te bereiden. Onze dirigenten, Jonathan en Imre, nemen een korte stemtest af en luisteren naar hoe je zingt, wat voor ervaring je al hebt en hoe je de aanwijzingen oppakt. Meestal zijn er twee auditanten tegelijk aan de beurt en zing je samen meerstemmig een stuk van blad.

 

Komend project + audities

In juni 2023 bestaat Kamerkoor JIP 10 jaar!

Ter gelegenheid van dit mooie jubileum maken we van JIP20 iets extra bijzonders: in samenwerking met componisten en musici voeren we een programma uit dat volledig bestaat uit nieuwe muziek, speciaal voor JIP geschreven. We brengen dit ten gehore op o.a. de Dag van de Componist en het Gaudeamus Festival. Lees hier meer.

Voor JIP20 zijn de audities al geweest maar wil je een volgend project meezingen? Stuur dan even een mailtje naar info@kamerkoorjip.nl. En houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten voor komende audities!

 


Wil je op de hoogte gehouden worden over al het nieuws van Kamerkoor JIP? Volg ons op Facebook, Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief!