Half januari start Kamerkoor JIP met een nieuw project. De ‘Tien gedichten op teksten van revolutionaire dichters’ van de Russische componist Sjostakovitsj staan dit keer centraal, het programma wordt aangevuld met enkele andere meesterlijke koorwerken uit Rusland. Meer lezen over het programma kan hier.

Er zijn vacatures voor alle stemgroepen! Aanmelden kan via deze link.


Ben jij op zoek naar een koor met een hoog muzikaal niveau, veel aandacht voor de inhoud van de muziek én een fijne groep mensen? Kom meezingen bij Kamerkoor JIP!

Kamerkoor JIP zingt op basis van twee projecten per jaar. In eerste instantie wordt het koor samengesteld uit zangers die het afgelopen project hebben meegedaan, maar daarnaast zijn er vaak vacatures voor nieuwe zangers. Voor de nieuwe zangers worden audities gehouden.

Wij repeteren op woensdagavond, van 19.00 – 22.00, in Utrecht. Tijdens het project hebben we ook een of twee repetitiedagen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er audities worden gehouden? Volg ons op Facebook, Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief! Rond kerst maken we bekend hoeveel vacatures er zijn voor ons komende project, dat op 12 januari van start gaat. 

Voor de auditie hoef je niks voor te bereiden. Onze dirigenten, Jonathan en Imre, nemen een korte stemtest af en luisteren naar hoe je zingt, wat voor ervaring je al hebt en hoe je de aanwijzigingen oppakt. Meestal zijn er twee auditanten tegelijk aan de beurt en zing je samen meerstemmig een stuk van blad.

Kom je liever eerst een keer kijken bij een repetitie? Mail ons dan op info@kamerkoorjip.nl.