Ben jij op zoek naar een koor met een hoog muzikaal niveau, veel aandacht voor de inhoud van de muziek én een fijne groep mensen? Kom meezingen bij Kamerkoor JIP!

Kamerkoor JIP zingt op basis van twee projecten per jaar. In eerste instantie wordt het koor samengesteld uit zangers die het afgelopen project hebben meegedaan, maar daarnaast zijn er vaak vacatures voor nieuwe zangers. Voor de nieuwe zangers worden audities gehouden.

Wij repeteren op woensdagavond, van 19.00 – 22.00, in Utrecht. Tijdens het project hebben we ook een of twee repetitiedagen.

Voor de auditie hoef je niks voor te bereiden. Onze dirigenten, Jonathan en Imre, nemen een korte stemtest af en luisteren naar hoe je zingt, wat voor ervaring je al hebt en hoe je de aanwijzigingen oppakt. Meestal zijn er twee auditanten tegelijk aan de beurt en zing je samen meerstemmig een stuk van blad.


Wil je als eerste op de hoogte zijn als er audities worden gehouden? Volg ons op Facebook, Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kom je liever eerst een keer kijken bij een repetitie? Mail ons dan op info@kamerkoorjip.nl.