Laden Evenementen

« Alle concerten

  • Dit evenement is voorbij.

The Best of JIP – Josephkerk

2 februari 2020 - 15:30 - 16:15

250 jaar geleden werd Ludwig van Beethoven geboren. Ter ere van dit grote Beethovenjaar voert het Nederlands Blazers Ensemble zijn 9e symfonie uit. Voor elk concert wordt een lokaal koor benaderd om het beroemde slotkoor Ode an die Freude te zingen, en voor het concert in Utrecht is Kamerkoor JIP benaderd! Voorafgaand aan het concert zingt Kamerkoor JIP tweemaal een eigen programma.

In dertien projecten JIP is veel mooie muziek langsgekomen. Van tranentrekkers tot vrolijke volksmelodieën, en van een Zuid-Amerikaans tot een geheel Nederlands programma. Speciaal voor dit korte project met het NBE hebben niet de dirigenten, maar de koorleden de muziek mogen kiezen uit hun favoriete stukken sinds JIP1:

The Best of JIP!

The Best of JIP zal op zondag 2 februari tweemaal ten gehore worden gebracht:‘s middags in de Sint-Josephkerk en ‘s avonds in de foyer van TivoliVredenburg. Tijdens het concert in de Sint-Josephkerk zullen de dirigenten tussen de stukken door vertellen over Kamerkoor JIP, hun werkwijze, het repertoire en de toekomst van JIP.

De toegang voor dit concert is gratis (vrijwillige bijdrage).

Gegevens

Datum:
2 februari 2020
Tijd:
15:30 - 16:15
Evenement Categorie:

Locatie

Josephkerk
Draaiweg 44
Utrecht, 3515 EM
+ Google Maps
Telefoon:
030 271 9393
Bekijk de site van Locatie