Laden Evenementen

« Alle concerten

  • Dit evenement is voorbij.

Koor in de Kas – Música de la Tierra (uitverkocht)

15 oktober 2016 - 17:30 - 20:00

| €25

De Kas Eet & Kweekplek en Kamerkoor JIP organiseren samen een dinerconcert. De belangrijkste ingrediënten zijn groenten uit de kas en oude, moderne en helemaal nieuwe muziek over de natuur in Zuid Amerika.

De aarde is moe. De zangers en dirigenten van Kamerkoor JIP nemen je mee langs de ongerepte natuur, rijke cultuur en de ecologische crisis van Zuid Amerika. Vanuit de hele kas klinken eeuwenoude werken, improvisaties, solo’s en swingende ritmes. De dirigenten geven je ook een klein kijkje in het kweekproces van hun muziek en laten zien hoe het snoeien en schoffelen bij Kamerkoor JIP in zijn werk gaat.

Tussen de gezangen door serveren kwekers van De Kas Meike & Kevin twee heerlijke gangen met groente uit de kas, geserveerd aan de grote gezamenlijke tafel tussen de planten in de kas. Ook lichten ze toe welke groenten gebruikt zijn en waar die in de kas groeien.

Aangezien het najaar en avond is kan het flink afkoelen in de (onverwarmde) kas. Neem een warme jas en een sjaal mee!
Wil je een biertje of wijntje bij je eten? Die mag je zelf meenemen, want De Kas verkoopt geen alcohol.

Wat | Koor in de Kas – Música de la Tierra
Wie | Kamerkoor JIP, dirigenten Jonathan en Imre, kwekers Meike en Kevin
Wanneer | Zaterdag 15 oktober, van 17.30 tot 20.00 uur
Kosten | € 25,00 per persoon voor het concert met een tweegangen menu
Waar | De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht

KAMERKOOR JIP is een kamerkoor uit Utrecht, dat bestaat uit een groep jongvolwassenen die in hun vrije tijd graag op hoog niveau muziek maken. Dit najaar werkt het koor aan het project ‘JIP7 – La Tierra está cansada (de aarde is moe)’, met concerten op 24, 25 en 26 november in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Voor dit project werkt JIP samen met o.a. gitaristen Alvaro Rovia Ruiz (Argentinië) en Meike Aukes (gespecialiseerd in Braziliaanse muziek), de Chileense dichter Nicolás Barriá, componisten Bjarni Gudmunddson (IJsland) en Diederik ten Böhmer en ecologen uit Nederland en Brazilië.

www.facebook.com/kamerkoorjip

DE KAS EET & KWEEKPLEK is gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht (achter stadion Galgenwaard). In de onverwarmde oude kas verbouwen kwekers Meike en Kevin verschillende groenten en kruiden van het seizoen. De groenten zijn te koop in de winkel en worden geleverd aan diverse horeca en voedselinitiatieven. Er wordt op zo natuurlijk mogelijke wijze gekweekt. De Kas is niet alleen een kweekplek voor groente, maar ook voor creatieve ideeën en kleinschalige evenementen. Zo organiseert De Kas tijdens het kweekseizoen ‘Wat De Kas Schaft’, maar ook de lunchconcerten ‘Ongeplukt’ en filmavonden met eten.

www.eetenkweekplek.nl
www.facebook.com/DeKasEetEnKweekplek

Gegevens

Datum:
15 oktober 2016
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

De Kas Eet & Kweekplek
Koningsweg 135
Utrecht,
+ Google Maps
Telefoon:
06-24254226
Bekijk de site van Locatie