Laden Evenementen

« Alle concerten

JIP13 – The Moments of Water – Zaterdag 30 november – Utrecht

30 november 2019 - 20:15 - 22:15

| €1.50 – €14

In dit concert maakt JIP een denkbeeldige reis over een rivier, waarbij we de diepte van het water proberen te doorgronden. Het water als symbool van leven en levensbronnen, met de zee als uiteindelijke rustplek. Het water, dat culturen met elkaar kan verbinden, maar dat ook een scheiding teweeg kan brengen. Het water dat zo’n groot deel uitmaakt van onze totale ecologie en onder druk staat vanwege het alsmaar veranderende klimaat en milieuproblematiek. JIP neemt een diepe duik en onderzoekt alle aspecten van water, met muziek van rondom de meest imposante rivieren op aarde.

We zingen de mooiste muziek uit Estland, Tsjechië, Polen, Canada, de Verenigde Staten, Finland, Oekraïne en andere landen.

Allianties

> De concerten zijn onderdeel van het Culture Unlimited Festival. Het interculturele festival brengt muziek van diverse kunstenaars over water. We houden je over deze concerten op de hoogte.
> Speciaal voor dit project gingen we een internationale wateralliantie aan met Annewiets Douma en haar vrienden van Sail to the COP. Met 35 anderen zeilt ze per piratenschip naar de klimaatconferentie in Chili. Onderweg maakt ze nieuwe muziek over water, die wij de komende maanden met je zullen delen. Drinkable Rivers (Nederland) en Rios to Rivers (Verenigde Staten, Chili, Argentinië en Brazilië) zijn ook onderdeel van de wateralliantie en zetten zich in voor schone, drinkbare en beschermde rivieren.

 

Tickets

379 beschikbaar
Normaal tarief - Zaterdag 30 november - Geertekerk, Utrecht14.00
379 beschikbaar
Reductie (kind/student) - Zaterdag 30 november - Geertekerk, Utrecht7.00
Onbeperkt beschikbaar
Programmaboekje1.50

Gegevens

Datum:
30 november 2019
Tijd:
20:15 - 22:15
Kosten:
€1.50 – €14
Evenement Categorie:

Locatie

Geertekerk
Geertekerkhof 23
Utrecht, 3511 XC Nederland
+ Google Maps
Website:
https://utrecht.remonstranten.nl/