JIP14 – Voor de bomen en het bos

Helaas kan Kamerkoor JIP, net als alle andere koren in Nederland, momenteel niet samenkomen om te repeteren. Het bestuur heeft samen met de dirigenten besloten om JIP14 uit te stellen tot na de zomer. Dat betekent dat de concerten niet in juni, maar eind november zullen plaatsvinden.

In onze plannen voor de voortzetting van het project houden we ons aan de voorschriften van het RIVM en Koornetwerk Nederland.

In dit veertiende project zingt Kamerkoor JIP over én voor de bomen en het bos. Want de wereld heeft meer bomen nodig! Bomen om in te klimmen, om tegenaan te leunen, om te laten voor wat ze zijn. Kamerkoor JIP zingt Voor de bomen en het bos, met de mooiste koorwerken en volksliedjes van rond de Taiga, het grootste en meest diverse bos van het noordelijk halfrond.

meer informatie over JIP14…


 

In de afgelopen vijf jaar is Kamerkoor JIP met zijn formule van concerten rondom urgente maatschappelijke thema’s uitgegroeid tot één van de bekendste en meest succesvolle kamerkoren binnen de Nederlandse amateurkorenwereld. Met de bijzondere thematische en actuele programmering neemt Kamerkoor JIP een geheel eigen plek in het landschap van Utrechtse koren in. De thema’s van JIP sluiten aan bij dat wat in de samenleving leeft en werpen hier een nieuw licht op.